Fysio Flow App Abonnement

Fysio Flow App Abonnement – til certificerede Fysio Flow undervisere og alle deres klienter

 

Fysio Flow App Abonnement er din adgang til Fysio Flow App

Få adgang til Fysio Flow øvelser som du frit kan sammensætte til Fysio Flow programmer, og dele med dine klienter via vores Fysio Flow App. 

Vælg abonnement og få adgang til Fysio Flow App 

Det gør du her

Vi har filmet mere end 300 Fysio Flow øvelser, som alle ligger klar til brug for dig der er Fysio Flow underviser og dine klienter. Det er gratis for dine klienter at få adgang til- og se de programmer du deler med hver enkelt i vores app, og du kan dele med et ubegrænset antal klienter.

Fysio Flow har været i brug som træningsmetode siden 2013, og vi ved, at det kan være svært at formidle Fysio Flow med tegninger, ord og fotos. Selv de mest gængse øvelsesportaler kan komme til kort.

 

Fysio Flow App Abonnement gør det nemt at dele Fysio Flow programmer med dine klienter

Vi ved, at videoer formår at formidle bevægelseskvalitet. Og at de stillinger og bevægelser som Fysio Flow lægger op til, kan formidles via video hvor tempo, kropsbevidsthed og bevægelseskvalitet ikke går tabt.

Vi ved også, at det kan være svært at navngive øvelserne og sekvenserne som man klassisk gør i fysioterapi og træning. Derfor har vi været nødt til at tænke ud af boksen!

Vi har desuden taget det til os, når alle dem der er certificerede Fysio Flow undervisere søger mere viden og inspiration til den daglige praksis med Fysio Flow som redskab. 

I foråret 2020 satte Covid-19 over natten fokus på behovet for nemt at kunne formidle og undervise i bevægelse og træning – uden at være fysisk tilstede i samme rum eller i en klinik. 

Det er som svar på alle disse erfaringer og forandringer at Fysio Flow App Abonnement er blevet skabt - og vores app er et redskab der gør det nemt at udvikle- og dele Fysio Flow træning med dine klienter!

Version 1.0 

Fysio Flow App Abonnement Version 1.0 har tilknyttet en app med alle de funktioner du skal bruge, for at sammensætte Fysio Flow programmer, og dele med dine klienter. Det er dine unikke programmer, kun tilknyttet din egen profil. Du kan dog dele dem med alle dem du ønsker. 

Version 2.0

Version 2.0 kommer hurtigst muligt efter lancering af version 1.0. Denne version vil også gøre det muligt for dig at filme og tilføje egne Fysio Flow øvelser til øvelsesbanken løbende.

 

Med Fysio Flow App Abonnement kan du som terapeut:

 • Få 7 dages gratis prøve tid på vores app inden dit abonnements første betaling forfalder.
 • Via adgang til Øvelsesbank i vores app vælge mellem mere end 300 Fysio Flow øvelser (i stående, siddende og liggende, samt opvarmning og afspænding), alle øvelser er med speak.
 • I Øvelsesbanken tydeligt se de forskellige myofascielle kæder, som du kender det fra Fysio Flow kursus: Superficial frontline/SFL, superficial backline/SBL etc. Du kan vælge øvelser ud fra dit kendskab til de myofascielle kæder.
 • Tydeligt markere og se de øvelser der er dine favoritter, så du nemt finder dem igen.
 • Sætte øvelser sammen i Fysio Flow sekvenser, som du med det samme, eller senere kan bruge i Fysio Flow programmer.
 • Sammensætte sekvenser til Fysio Flow programmer, og få dem vist som film, som en sammenhængende Fysio Flow træningstime, som du kender det.
 • Vælge hvor lange og hvor krævende Fysio Flow programmerne skal være, samt hvor mange gange du ønsker sekvenserne gentaget.
 • Gemme alle dine sekvenser, genbruge og redigere og gemme under nyt navn.
 • Gemme alle dine programmer og genbruge, eller redigere og gemme under nyt navn
 • Dele et eller flere (ubegrænset antal) Fysio Flow programmer med dine klienter (ubegrænset antal), som bliver sendt klienten via mail.
 • Give dine klienter gratis adgang til Fysio Flow programmer ved at tilføje en bruger til vores app via din egen profil i appen.
 • Automatisk tilbyde klienten adgang til programmerne off-line i 10 dage hvis de har brug for det, hvorefter et login kræves igen (de downloader selv).
 • Tilføje unik skriftlig instruktion til hver unikke klients program, som sørger for individuel tilpasning.
 • Selv bestemme hvornår en klient ikke skal have adgang til Fysio Flow programmerne via din profil i appen, ved at fjerne klienten som bruger. 

 

Pris

Tilmelding til Fysio Flow App Abonnement forudsætter 12 måneders forudbetaling + 7 dagers gratis prøvetid

Fysio Flow App Abonnement 1

1 Terapeut bruger-login pr. måned kr. 199 dkr./inkl. moms.  
Forudsætter 12 måneders forudbetaling. Totalt kr. 2388,- inkl. moms / år

Fysio Flow App Abonnement 2

2 Terapeut bruger-logins pr. måned kr. 299 dkr./inkl. moms
Forudsætter 12 måneders forudbetaling. Totalt kr. 3588,- inkl. moms / år

Fysio flow App Abonnement 3

3 Terapeut bruger-logins pr. måned kr. 399 dkr./inkl. moms
Forudsætter 12 måneders forudbetaling. Totalt kr. 4788,- inkl. moms / år

Fysio Flow App Abonnement 4

Ubegrænset antal Terapeut Bruger-logins tilknyttet institutions email pr. måned kr. 999 dkr./inkl. moms.
Forudsætter 12 måneders forudbetaling. Totalt kr. 11988,- inkl. moms / år

Mere om abonnementet 

 • Tilmelding giver unikt login som du bruger i vores app, og unik brugerprofil hvor egne sekvenser og programmer ikke kan tilgås af andre Fysio Flow undervisere.
 • Abonnementet fornyes på årsbasis efter de første 12 måneder.
 • Der er 7 dage gratis prøve inden års-abonnementet løber.
 • Ved opsigelse vil bruger have adgang frem til næste års fornyelse forfalder.
 • Der er ubegrænset adgang til øvelsesbank og redigeringsfunktioner så længe abonnement er aktivt, samt der kan tilføjes ubegrænset antal klienter så længe abonnement er aktivt. Ved opsigelse mister klienter også adgang til deres Fysio Flow programmer.

 

Ja tak, vis mig hvor jeg kan få adgang til Fysio Flow App Abonnement!

 

Fysio Flow App Abonnement – kompetent hjemmetræning til dig der er klient

 

 • Fysio Flows app er gratis for dig der er tilknyttet en certificeret Fysio Flow underviser eller behandler
 • Med Fysio Flows app har du adgang til Fysio Flow træningsprogrammer som din fysioterapeut eller behandler har lavet og delt med dig.
 • Du vil modtaget link med gratis log-in til Fysio Flows app når din fysioterapeut eller behandler har tilføjet dig og delt et Fysio Flow program med dig.
 • Dersom du har brug for at tilgå dit program offline, kan du downloade i 10 dage ad gangen, for så at skulle logge ind igen. Du beholder altså adgangen så længe du er tilknyttet din terapeut. Men det vil sige, at du kan se programmet i 10 dage uden internet. 
 • Dersom du bruger Fysio Flows app, kan du benytte dig af den indebyggede registrering af din træning, så du får hjælp til at holde styr på hvor mange gange du har gennemført dit Fysio Flow program.
 • Dersom din fysioterapeut eller behandler ikke har hørt om Fysio Flows app kan de få mere info på www.fysioflow.dk, eller blive certificeret Fysio Flow underviser dersom han/hun ikke endnu er det.